Your Cart

Conusvormige magneten​

Makkelijk vast te pakken

Deze neodymium magneten in de vorm van een conus zijn erg handig op whiteboard en glasborden. Door de vorm zijn deze sterke magneten erg eenvoudig vast te pakken, ook de allerkleinste. De vorm zorgt er tevens voor dat het magneetveld wordt gebundeld en dat daardoor de kleine kant van de magneet extra sterk is. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, variërend in houdkracht van circa 1,2kg tot 8,6 kg. U kunt de magneten eenvoudig los klikken door op de rand van de magneet te drukken. Ideale magneten voor tijdens een presentatie op een whiteboard!

Metaal-look

Deze magneten hebben een nickel-coating waardoor ze er erg modern en glimmend uitzien. Daardoor zijn deze magneten niet alleen mooi om op een whiteboard te gebruiken, maar ook op bijvoorbeeld een koelkast of ander stalen oppervlak. Let op: niet alle RVS-soorten zijn magnetisch. 

Advies nodig?

Wilt u weten welke schijfmagneet geschikt is voor uw project? Of twijfelt u nog over de benodigde houdkracht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of via whatsapp. We staan voor u klaar.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.