Your Cart

Corsagemagneten

Corsagemagneten: geen gaatjes in uw kleding

Geen spelden maar magneten

Magneten zijn de ideale bevestiging voor een corsage. Het grote voordeel van corsagemagneten is dat u geen speldjes hoeft te gebruiken die gaatjes maken in de kleding van u en uw gasten. Per corsage heeft u twee magneten nodig. De ene magneet bevestigd u in de corsage (onder 1 laagje bloemistentape), de andere magneet bevestigd u onder de kleding. De kleding zit dus tussen beide magneten.

LET OP: de magneten op deze website worden per stuk verkocht. U heeft dus 2 magneten nodig per corsage.

Plaatsing van corsagemagneten

Het is belangrijk dat u de magneet niet te laag op de steel plaatst. Het zwaartepunt van de corsage zit natuurlijk in de bloemen, dus u kunt de magneet het beste zo hoog mogelijk in de steel plaatsen. Zo blijft de corsage het beste zitten op uw kleding. Bind de stengels eerst netjes af met bloemistentape, plaats de magneet en doe nog één laagje bloemistentape over de magneet.

Corsagemagneten Magneten voor corsages

Corsages bevatten doorgaans enkele bloemen uit het bruidsboeket waarbij de dames de bloem naar beneden dragen en de heren de bloem naar boven. Uw bloemist kan u daar alles over vertellen.

Corsagemagneten Magneet corsage

Welke magneten zijn geschikt?

Platte corsagemagneten

U wilt natuurlijk een magneetsluiting waarbij de corsage goed blijft zitten, ook tijdens het feest. Deze platte schijfmagneet met een diameter van 15mm en 2mm dikte is de perfecte magneet voor overhemden en andere dunne stoffen, maar ook voor de dikkere kleding zoals colberts.

Keramische magneten

Keramische magneten (de zwarte magneten op onze site) raden wij af aangezien deze magneten een klein beetje afgeven. Bovenstaande neodymium magneten hebben dit probleem niet. Daarnaast is een neodymium magneet een stuk sterker dan een keramische magneet met dezelfde afmetingen.

Pacemaker

Let op: deze magneten kunt u niet gebruiken bij mensen met een pacemaker. Zorg ervoor dat u de magneten met beleid aan elkaar koppelt. Ondanks dat er kleding tussen de magneten zit kunnen de magneten op elkaar klappen en breken.

Heeft u nog vragen over deze corsagemagneten, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.