Your Cart

Deurmagneten

Magnetische deurvastzetters

Sterke neodymium magneten die geschikt zijn voor gebruik als deurstop of om iets vast te zetten tegen de wind. Magnetenkopen.nl heeft 3 varianten deurmagneten;

  • Deurmagneet om de deur aan de onderkant vast te zetten op de vloer (de kunststof behuizing kunt u bijbestellen)
  • Magnetisch deurstopper om de deur vast te zetten op bijvoorbeeld de wand
  • Magnetische deurstop met rubbercoating, wat zorgt voor een gedempte stop

Op de productpagina vindt u alle opties en extra’s voor het product.

Neodymium

Deze producten zijn voorzien van een sterke neodymium magneet. Dit is een rare-earth-metaal waardoor de magneet geladen kan worden met extra hoge voltages waardoor dit erg krachtige magneten zijn. Veel sterker dan de ouderwetse keramische magneten bijvoorbeeld.

Gebruik buitenshuis

Deze magneten zijn helaas niet geschikt voor gebruik buitenshuis. De neodymium magneet zal gaan roesten en uiteindelijk zijn werking verliezen. Dit geld ook voor de magneet met rubbercoating aangezien deze niet volledig gesloten is.

Windvlagen

Het kan handig zijn om een deur vast te zetten door middel van een magneet. Zeker buitendeuren of deuren in gangen waar het kan waaien. De houdkracht van deze magneten is precies genoeg om de deur stevig vast te zetten. De magneet moet natuurlijk ook weer niet zo sterk zijn dat de deur niet meer los te krijgen is. 

Tegenstuk

Een metalen deur kunt u natuurlijk eenvoudig vast zetten met een magneet. M<aar ook wanneer een deur niet magnetisch is kunt u magneten gebruiken. In dat geval raden we aan een metalen tegenstuk mee te bestellen. Deze kunt u door middel van een schroef bevestigen op bijvoorbeeld hout.

Toepassingen

Heeft u een mooie foto van een van deze magneten in actie? We zouden uw foto graag op onze website willen gebruiken om andere klanten te laten zien hoe goed deze magneten werken. Neem in dat geval aub contact met ons op.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.