Deze sterke neodymium haakmagneten zijn perfect om iets op een originele manier op te hangen. Naast de metaalkleurige potmagneten vindt u tevens potmagneten met een witte-coating. Zeker op witte plafonds zijn deze zeer onopvallend. De magneten zijn verkrijgbaar in verschillende houdkrachten.

Twijfelt u over welke houdkracht u nodig heeft? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@magnetenkopen.nl of het contactformulier.

Voorraad

Heeft u een groter aantal nodig dan op de productpagina staat aangegeven? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is slechts een fractie van onze totale voorraad. Ook andere maten en houdkrachten zijn snel leverbaar.

Accessoires

Op iedere productpagina vindt u een link naar bijpassende tegenstukken en beschermkappen. Zo weet u zeker dat u de juiste maat besteld.

Toepassingen

Bloembak ophangen met een magneet

Deze haakmagneet heeft genoeg houdkracht om een hanging basket inclusief grond en planten fraai op te hangen. Op de foto ziet u een oogmoer in plaats van een haak, maar de magneet is exact dezelfde.

Ook een mooie en zeer bruikbare toepassing van haakmagneten: deze kleine haakmagneten met houdkracht 5kg kunnen eenvoudig op een deur van een koelkast bevestigd worden. Onze klant heeft dit op de vriezer in de schuur gedaan, zodat ze daar eenvoudig de sleutels op kunnen hangen. 5kg houdkracht lijkt wellicht wat veel, maar door het gladde oppervlakte, en omdat de magneten verticaal worden gebruikt heeft u al snel meer houdkracht nodig dan u denkt. Binnen enkele seconden geïnstalleerd!