Shopping Cart

Magneten voor meubels

Op deze pagina vindt u een selectie magneten voor meubels zoals keukenkastjes, magneten voor kastdeuren, lades etc. Op deze pagina vindt u 3 verschillende types; De kleinere magneten met rubbercoating hebben de minste houdkracht en zijn geschikt voor kleinere magneetsluitingen.

De andere 4 magneten hebben een metalen poedercoating en zijn verkrijgbaar als zowel smalle en brede variant. Dit zijn de robuustere magneten met meer houdkracht, geschikt voor de zwaardere deuren en sluitingen.

Magneten voor kastdeuren

De kleinere magneten met rubbercoating zijn tevens geschikt als kastdeur magneet, zoals bijvoorbeeld een keukenkastje. Deze kleine magneetjes hebben precies de juiste houdkracht om uw keukenkast te laten sluiten, maar ook weer niet zo veel dat het lastig is om de kast open te krijgen.

Bent u op zoek naar vergelijkbare magneten maar dan sterker en groter? We hebben ook deurmagneten.

Frontale of zijdelingse sluiting

Zowel de smalle en de brede magneten zijn beschikbaar als zowel frontale sluiting als zijdelingse sluiting. Frontaal betekent dat het metalen plaatje (op bijvoorbeeld de kastdeur) frontaal op de magneet sluit. Bij zijdelingse sluiting sluit het metalen plaatje langs de magneet. Afhankelijk van het ontwerp van kast of deur is de ene variant beter geschikt dan de andere.

Tot 16.30, zelfde dag verzonden

Verzending via GLS & PostNL

Niet goed? Geld terug.

Lees onze voorwaarden.

Persoonlijke helpdesk

We staan voor u klaar.

100% Veilig afrekenen

PayPal / iDeal / BACS / BanContact

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 2161 reviews.