Your Cart

Potmagneten met draadstift​

Sterke magneten met draadstift

Deze potmagneten zijn voorzien van verschillende diktes draadeind waardoor de magneet zeer breed ingezet kan worden in al uw projecten. Het draadeind is geschikt om eenvoudig moeren op te draaien. Door het rare-earth metaal neodymium en de speciale vorm hebben deze magneten een ongekende houdkracht.

Efficiënte houdkracht

Doordat de neodymium magneet in een stalen pot is bevestigd wordt het magneetveld als het ware één bepaalde richting opgestuwd. Potmagneten hechten daardoor extra goed op metalen oppervlakten. Hierbij is het wel belangrijk dat de magneet vlak op het oppervlakte wordt geplaatst en dat er geen materiaal zoals bijvoorbeeld verf tussen de magneet en het metalen oppervlakte bevindt.

Metrische draad

Deze potmagneten hebben draadstift in verschillende diktes; M4, M5 en M6. Bijpassende moer kunt u direct mee bestellen, op de productpagina’s vindt u de link naar bijpassende moer. Daarnaast zijn er bijpassende schroefdraadbussen beschikbaar. Ook tegenstukken en beschermkappen kunnen handige accesoires zijn voor uw project.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.