Your Cart

Potmagneten met oogmoer

Met onze potmagneten met oogmoer kunt u uiterst sterke verbindingen op metalen oppervlakten creëren. Doordat de sterke neodymium magneten in een stalen pot zijn bevestigd wordt het lijnen van het magneetveld naar beneden gericht. Het magneetveld wordt dus efficiënter gebruikt dan magneten zonder stalen pot. Let op: potmagneten passen niet recht op elkaar vanwege het gerichte magneetveld. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op deze pagina.

Advies nodig?

Wilt u weten welke schijfmagneet geschikt is voor uw project? Of twijfelt u nog over de benodigde houdkracht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of via whatsapp. We staan voor u klaar.

Tegenstukken

Wil u een magnetische verbinding maken op bijvoorbeeld hout of aluminium? Wellicht zijn onze tegenstukken een goede optie. De tegenstukken zijn eenvoudig te bevestigen met gratis meegeleverde schroef welke perfect in het verzonken gat passen. Ideaal om bijvoorbeeld een keukenkastje een stevige magneetsluiting te geven.

Toepassingen

Plantenbakken ophangen

Onze klant was op zoek een manier om haar bloemendecoraties netjes in huis op te kunnen hangen. Bloemen en planten zijn ieder seizoen anders, dus blijvende gaten in de muur of het plafond waren geen optie. Deze potmagneten met oogmoer met een houdkracht van 25kg zijn een uitkomst aangezien onze klant vaak gebruik maakt van de plantenbakken van de Ikea, waar een handige ophang-haak aan zit. Het geheel was binnen enkele seconden op een bijzondere en stevige manier opgehangen.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.