Your Cart

Potmagneten met rond boorgat​

Voor bevestiging met een bout

Een potmagneet met rond boorgat vindt u vaak terug in industriele toepassingen. Er kan eenvoudig een bout in het gat worden bevestigd. De stalen pot zorgt voor een extra efficiente regulering van de houdkracht.

Hechting

Deze potmagneet is te bevestigen met een zogenaamde cilinderschroef. De stalen pot zorgt voor extra houdkracht doordat het magneetveld in één bepaalde richting wordt gebruikt. Hierbij is het wel belangrijk dat de magneet direct en vlak op het metalen oppervlakte wordt bevestigd+ een milimeter ruimte of materiaal tussen de potmagneet en het oppervlakte kan al voor een enorme houdkrachtvermindering zorgen.

Horizontaal of verticaal

U kunt de magneten op elk metalen oppervlakte gebruiken. Let er wel op dat de houdkracht loodrecht op een horizontale oppervlakte is gemeten. Stel dat u de magneet op een metalen wand wilt bevestigen dan kunt u de magneet in de verticale richting veel minder belasten, er is minder kracht voor nodig om de magneet over het oppervlakte te verschuiven.

Advies nodig?

Wilt u weten welke schijfmagneet geschikt is voor uw project? Of twijfelt u nog over de benodigde houdkracht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of via whatsapp. We staan voor u klaar.

Tot 16.00, zelfde dag verzonden

Verzending via GLS & PostNL

Niet goed? Geld terug.

Lees onze voorwaarden.

Persoonlijke helpdesk

We staan voor u klaar.

100% Veilig afrekenen

PayPal / iDeal / BACS / BanContact

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3023 reviews.