Your Cart

Rechthoekige Potmagneten

Extreem sterk door stalen pot

Deze neodymium stripmagneten zijn in een stalen pot in de vorm van een U-profiel geplaatst waardoor het magneetveld in één richting wordt geduwd. Hierdoor wordt het magneetveld effecienter ingezet en heeft de magneet een grotere houdkracht. Het is hierbij wel van groot belang dat de magneet rechtstreeks op het metalen oppervlakte wordt geplaatst. Ruimte of materiaal tussen de potmagneet en het metaal zorgt voor een aanzienlijke houdkrachtvermindering. De stalen pot zorgt er tevens voor dat de magneet minder kwetsbaar is dan een losse neodymium magneet. Dit zorgt ervoor dat de magneet erg geschikt is als bijvoorbeeld deurmagneet.

 

Bevestiging met schroef (gratis meegeleverd)

Deze magneten kunnen eenvoudig door middel van schroeven worden bevestigd. Let hierbij wel op dat de kracht van de boormachine niet te groot is. Een sterke boormachine kan de magneet breken. Schroeven worden gratis meegeleverd bij deze magneten.

Metalen tegenstukken

De magneten kunnen worden gebruik in combinatie met onze vierkante metalen plaatjes. In de beschrijving van elke afzonderlijke magneet vindt u een link naar bijpassende tegenstuk.

De magneten zijn voorzien van een verzonken gat waardoor de magneet eenvoudig dmv een schroef kan worden vastgezet op bijvoorbeeld hout. Deze magneten zijn niet geschikt voor buitengebruik of vochtige ruimtes.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3035 reviews.