Your Cart

Waterbestendige Magneten

Geschikt voor gebruik buitenshuis en vochtige omgevingen

De sterke kracht van neodymium magneten kunt u vanaf heden ook buitenshuis gebruiken. Door de rubbercoating kan er geen water of vocht bij de neodymium magneet komen en zal daardoor niet gaan roesten. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over dit geweldige product.

Deze waterbestendige magneten zijn beschikbaar in houdkracht 1,5KG, 3,9KG en 7,1KG. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier of support@magnetenkopen.nl.

Naast deze rubbergecoate magneten hebben we ook potmagneten met rubbercoating.

Houdkracht
Houdkracht - slider
Houdkracht - inputs
kg
kg
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Stock Status

Advies nodig?

Wilt u weten welke schijfmagneet geschikt is voor uw project? Of twijfelt u nog over de benodigde houdkracht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of via whatsapp. We staan voor u klaar.

Rubbercoating

Deze neodymium magneten hebben een coating van rubber waardoor deze buiten en in vochtige ruimtes te gebruiken zijn. Neodymium magneten zonder rubber-coating zullen op den duur gaan roesten wanneer deze in contact komen met water. Naast deze waterbestendige magneten zijn ook keramische magneten geschikt voor buitengebruik. Ook hebben wij enkele potmagneten met inwendig draadstift welke een rubbercoating hebben.

Afschuifkracht

Daarnaast zorgt de rubberen omhulsel ervoor dat de afschuifkracht vele malen groter is dan bij de “kale” neodymium magneten. Rubber is stroef en zorgt voor meer wrijving tussen de magneet en het oppervlakte. Hierdoor hecht daardoor beter op gladde oppervlaktes zoals whiteboards. Ook voorkomt dit krassen op gevoelige oppervlakten zoals op glazen ruiten en keramiek.

Toepassingen

Kamperen

Tijdens het kamperen kan het wel eens voorkomen dat het gaat regenen. Eén van onze klanten gebruikt deze waterbestendige magneten om het onderzeil van de twee verschillende tentgedeeltes stevig te bevestigen: één aan de buitenkant en ééntje binnen.. Zo blijft het ook in de voortent altijd droog. De kleinste variant is sterk genoeg om de twee zeilen om de 40 centimeter aan elkaar te koppelen. Erg slim om gebruik te maken van deze magneten, aangezien deze, in tegenstelling tot neodymium magneten zonder rubbercoating, waterbestendig zijn.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.