Staafmagneet 60x15mm

Op deze magneet zijn de noord- en zuidpool aangegeven door middel van verschillenden kleuren. Hiermee kunt u laten zien dat een noordpool van een magneet een aantrekkende werking heeft op een zuidpool. Heeft u grotere aantallen nodig? Mail ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen op support@magnetenkopen.nl

Afmeting: 60 x 15 x 6 mm
Gewicht: 37 gr

Artikelnummer: EDU60x15x6 Categorie:
(3 klantbeoordelingen)
Hoeveelheid Prijs
1 -2 5,34
3 -9 4,59
10 -19 3,92
20 -39 3,59
40 + 3,30

Uitverkocht

3 beoordelingen voor Staafmagneet 60x15mm

  1. Charlotte (geverifieerde eigenaar)

    Mooie magneet! Had hem gebruikt voor wat proefjes, sterke magneet en handig om mee te werken

  2. Q (geverifieerde eigenaar)

    Gevraagd voor beoordeling; Mooie magneetjes en niet te groot. Persoonlijk gebruikt voor een bijbelse voordracht. Gods (Naam:Jehovah) prachtige eigenschappen zijn te vergelijken met een magneet en hebben een krachtige aantrekkingskracht op ons als mens. als je je er voor open stelt, moeite doet en laat leiden word je band heel hecht met hem. De visuele illustratie van de magneten verduidelijkte mijn doel van de boodschap. Zeer blij mee geweest. Dank hiervoor !

  3. Roel Stemmer (geverifieerde eigenaar)

    Bij de Big Bang ontstond via materie-antimaterie de eerste twee polariteiten, die elkaar als tegenstelling vasthouden. Dat is relatie. Wetenschappelijk is relationeel-bewustzijn bij het kind vastgesteld. Dus relaties komen in alle domeinen van het leven voor tot en met de humane relaties. Dit is als metafoor prachtig met ijzervijlsel aan te tonen met de educatieve magneet. Ik als Z-pool, de ander als N-pool, het Oneindige als Levensbron. Relaties blijven ‘heel’ als de liefdesenergie vanuit de Levensbron van Z naar N altijd (wisselend-dialoog) in zelfde richting loopt. De magneet is zeer educatief. Als beschreven in mijn boek Wijsheid kun je leren.

Een beoordeling toevoegen