Your Cart

Klantenservice

FAQ

Veelgestelde vragen

Alle informatie over de verzending van uw bestelling vindt u hier.

De verzendkosten zijn per bestelling verschillend. Hoe groter het totaalbedrag, hoe lager de verzendkosten. Tijdens het afrekenen worden de verzendkosten automatisch berekend. Het complete overzicht vindt u tijdens het afrekenen.

Helaas is het niet mogelijk de bestelling op te halen.

Wij leveren ook aan klanten uit Belgie. De verzendkosten worden tijdens het afrekenen berekend. Heeft u een bedrijf en wilt u de BTW verleggen? Tijdens het afrekenen kunt u uw BTW-nummer invullen. De BTW zal dan automatisch van het totaalbedrag worden afgetrokken. Let op: deze BTW moet u in uw eigen land afdragen.

Gezien de hoge kosten kunnen wij helaas niet onder rembours zenden.

Wij proberen de magneten zo veel mogelijk op voorraad hebben. Als de voorraad laag is kunt u er van uit gaan dat er nieuwe magneten onderweg zijn. Bij spoed kunt u het beste even mailen naar support@magnetenkopen.nl of stuur een bericht via het contactformulier, dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Wij zijn verplicht om 21% BTW af te dragen over de verzendkosten. Als wij bijvoorbeeld voor €3,26 euro aan kosten maken voor het verpakken van een bestelling moeten wij €0,69 euro belasting afdragen. Die twee bedragen opgeteld maakt dat wij €3,95 in rekening moeten brengen.

Verzendkosten zijn niet enkel de kosten van de postzegels. Magneten moeten zeer zorgvuldig en veilig verpakt worden vanwege de kwetsbaarheid en het magneetveld. Dit kost tijd, meer tijd dan bij de meeste andere producten. Naast de kosten voor het inpakken zijn er uiteraard ook de kosten voor de verpakkingsmaterialen en de factuur. Tevens worden de bestellingen vijf dagen per week op een vaste tijd vervoerd naar PostNL. Aangezien het aantal magneten per bestelling erg varieert vinden wij het eerlijk als de kosten voor het inpakken ook echt bij de verzendkosten worden berekend. Zodoende kunnen we de magneten zo goedkoop mogelijk houden, en betaalt u bij de grotere bestelling niet dubbel voor de verzending.

Geen probleem, wanneer u wilt afzien van uw aankoop of wilt ruilen kunt u binnen 14 dagen na levering het retourformulier invullen.

Log in op uw account

Verzending en retourneren

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.