Your Cart

Top 5 meest verkochte magneten

Groot aanbod

Vanwege ons ruime aanbod is het soms lastig in te schatten welke magneet de beste eigenschappen heeft voor uw project. Daarom hebben we een top 5 samengesteld van magneten die onze klanten als beste ervaren en het meeste worden verkocht. Heeft u een andere toepassing in gedachten en heeft u advies nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Schijfmagneet | Neodymium | ø15 hoogte 5 mm. Houdkracht 4,8 kg.

Deze neodymium schijfmagneet was in 2015 ons meest verkochte product. De compacte vorm en de grote houdkracht hebben ervoor gezorgd dat het een zeer geliefd magneetje is onder productontwerpers, stylisten en doe-het-zelvers. Door de glanzende afwerking ziet hij er ook nog eens heel fraai uit! Regelmatig mailen klanten ons wat ze met de magneet gedaan hebben en dit blijkt een zeer veelzijdige magneet. Denk bijvoorbeeld aan: glasborden, voor gebruik op de koelkast of om posters op te hangen.

Dit is een magneet die altijd van pas komt, zeker wanneer u enkele exemplaren in de keukenla heeft liggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de handige toepassing op een mooie zomerdag. Door gebruik te maken van twee magneten op elke hoek blijft het tafellaken mooi stevig op zijn plek, zelfs bij flinke windvlagen, ideaal!

Potmagneet met oogmoer | 20mm Houdkracht 10 kg.

Een potmagneet bestaat uit een magneet, met daaromheen een stalen pot. De pot vergroot de houdkracht wanneer deze rechtstreeks contact maakt met een stalen oppervlakte. Aan de potmagneet is een ring bevestigd. Door de combinatie van de handige ring en de grote houdkracht is deze magneet, met een houdkracht van 10 kg, erg populair onder mensen die iets eenvoudig en snel op willen hangen aan een stalen oppervlakte.

Eenvoudiger bestaat niet: haal de magneet uit de verpakking, plaats de magneet rustig om het oppervlakte en u bent klaar om het gewenste product op te hangen. Hierbij kunt u denken aan hanging baskets, lampen, kettingen, noem maar op. Wilt u deze magneet gebruiken op een niet-magnetisch oppervlakte? Onze metalen tegenstuk met verzonken gat biedt de oplossing. Schroef wordt gratis meegeleverd!

Zelfklevende schijfmagneet | Neodymium | ø15 hoogte 1 mm. Houdkracht ± 0,65 kg

Deze ultradunne schijfmagneet, dat iets kleiner is dan een €0,10-muntstuk, heeft aan één zijde een sterke lijmlaag welke erg goed hecht op vlakke en gladde oppervlaktes. De lijmlaag wordt beschermd door een stukje folie dat eenvoudig te verwijderen is vanwege het handige lipje. Dit is de ideale magneet om een sluiting te maken in rapporten, documenten en mappen. De lijm hecht namelijk heel erg goed op papier en karton.

Wij hebben het vermoeden dat er inmiddels op ieder kantoor in Nederland wel enkele van deze magneten te vinden moeten zijn, want ze vinden gretig aftrek. Besteld u er twee, dan krijgt u een set van twee magneten die elkaar aantrekken aan de niet-klevende zijde.

Schijfmagneet met rubbercoating | Neodymium | ø16,8 hoogte 4,4 mm. Houdkracht 1,5 kg.

Onze schijfmagneet met rubberen ommanteling is de oplossing wanneer u een magneet in een vochtige omgeving wilt gebruiken. Onder de rubberen coating zit een krachtige neodymium magneet. Dit materiaal is van zichzelf is niet geschikt voor buitengebruik: deze zal gaan roesten en uiteindelijk bros worden en uit elkaar vallen. Dit is dan ook direct de reden dat deze magneet erg populair is onder onze klanten die graag buiten zijn!

Deze magneet wordt vaak gebruikt om een zeil of zonnescherm op te hangen op boten en jachten. Ook muggengaas en horren worden vaak eenvoudig vastgezet op metalen kozijnen. Heeft u meer houdkracht nodig? U kunt meerdere magneten gebruiken, of kijk op deze pagina voor sterkere rubbermagneten

Potmagneet met verzonken gat | 20mm/6mm Houdkracht 10,5 kg.

Vele handige klussers hebben de veelzijdigheid van deze mooie potmagneet met een houdkracht van 10,5 kg ontdekt. De potmagneet heeft een verzonken gat waardoor het erg eenvoudig is om deze door middel van een schroef te bevestigen op houten oppervlaktes. In de meeste gevallen bestellen onze klanten er direct een bijpassend tegenstuk bij. Wilt u het metalen oppervlakte beschermen? Deze beschermkappen, gemaakt van rubber zijn de uitkomst.

Met dit mooie product wordt het een fluitje van een cent om een stevige verbinding te maken voor deuren, kastjes, kleppen of andere sluitingen. Wij sturen een bijpassende schroef gratis mee. Er zijn ook beschikbaar voor het zwaardere werk.

Heeft u vragen?

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ook op facebook posten we regelmatig nieuwe toepassingen van onze magneten.

De waardering van www.magnetenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 3036 reviews.